Willem Rosestraat 4, 5622 GH Eindhoven 

Van de Ven Klimaatbeheersing en Koudetechniek zorgt voor 'klimaat op maat'. Klimaatbeheersing is specialistenwerk. Bij de keuze voor de juiste installatie spelen veel factoren mee. Wij adviseren, selecteren en installeren de installatie die voldoet aan uw eisen. Naast installatie kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van professionele airconditioning, koelinstallaties en vriesinstallaties.

 

Als NVKL-erkend installateur werken wij strikt volgens de branchegerelateerde en geldende eisen voor koeltechnische installaties. Mede hierdoor garanderen wij u een constante hoge kwaliteit en service.

 

Onze monteurs installeren snel, zorgvuldig en netjes en ruimen na afloop zelf hun rommel op. Indien gewenst, nemen wij de werkzaamheden van begin tot einde op ons. Is er een elektricien of loodgieter nodig, dan zorgen wij voor een goede afstemming en samenwerking, zodat het werk niet nodeloos vertraagd wordt. U hoeft na de installatie alleen de aanknop in te drukken.

 

Een airconditioning hoort te werken, altijd en zonder problemen. U kunt van ons dan ook verwachten:

Storingsservice
Onderhoudsabonnementen (periodieke reiniging en controle, ook op lekdichtheid)
Servicecontracten voor onderhoud en snelle hulp bij storingen, het hele jaar door

 

 

Heeft u na het lezen van onze website vragen of wilt u meer informatie ontvangen, vul dan het digitale contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren op 040 - 243 76 16.

 

"Het is belangrijk dat in mijn restaurants een aangename temperatuur heerst.Voor mijn klanten, maar zeker voor mijn personeel, want in die keukens kan het knap warm zijn!"