Willem Rosestraat 4, 5622 GH EindhovenKoeltechniek

 

Bij koeltechniek draait het vaak om maatwerk. Daarom wij de installatie en het onderhoud volledig in eigen beheer uitvoeren.

Van de Ven is specialist voor ontwerp, installatie, onderhoud en verhuur van koelinstallatie of vriesinstallatie . Wij passen standaard producten aan tot een maatwerkinstallatie. Doordat wij ontwerp, engineering en bouw volledig in eigen beheer uitvoeren, zijn we flexibel, werken we efficiƫnt en leveren we altijd vakmanschap. Zodoende komt u in uw specifieke situatie tot het hoogste rendement.

U krijgt vooraf een eerlijk advies over de meest geschikte toepassing voor uw doel, of het nu gaat om een standaardoplossing of een geavanceerde installatie.  Wanneer u het wenst, leveren wij de installatie volledig bedrijfsklaar. U krijgt advies gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en deskundigheid.

De door ons geadviseerde installaties zijn bedrijfszeker, geluidsarm en zuinig en garanderen een perfecte temperatuurbeheersing. Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke eisen.

 

maatwerk5

maatwerk4

maatwerk3

maatwerk1