Willem Rosestraat 4, 5622 GH EindhovenAirconditioning particulieren

 

Goede airconditioning vraagt om een eerlijk en deskundig advies. Een woonkamer, slaapkamer of serre, aan elke ruimte worden andere eisen gesteld. Wij zorgen dat, in overleg met u, uw airconditioning precies op uw wensen en eisen wordt afgesteld. Ons advies is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en deskundigheid.

 

Een airconditioner kan meer dan alleen koelen. De lucht kan worden ontvochtigd, verwarmd en gezuiverd, wat goed is voor uw gezondheid en concentratievermogen. Bovendien levert een verwarming via een airconditioner u kostenbesparingen op door een lagere energierekening en subsidiemogelijkheden. De ontwikkeling van technische mogelijkheden betreffende woonhuizen staan niet stil. Er zijn systemen die de traditionele manier van branden op fossiele brandstoffen (gas, olie, elektrisch) vervangen door een airconditioner. De installatie produceert 3 tot 5 keer meer dan de conventionele systemen, is goedkoper en veel energiezuiniger en maakt het bij uitstek geschikt voor woonhuizen en kleinzakelijk gebruik.

 

Om aan uw kwaliteitseisen te voldoen, leveren wij alleen A-merken die bedrijfszeker, geluidsarm en zuinig zijn en u een perfecte klimaatbeheersing garanderen. Uiteraard voldoen alle installaties aan de wettelijke eisen.